We helpen je graag met jouw fondsenwerving. Een van de mogelijkheden is Crowdfunding

Heb je een leuk idee voor een initiatief om zo bij te dragen aan een Nieuwegeinse samenleving waarin het fijn wonen, werken, leren en recreëren is waarbij je de overtuiging hebt dat eraan behoefte is? En heb je daarvoor geld nodig en wil je bovendien meer mensen bij jouw project betrekken? Maak dan gebruik van de diensten van onze (crowdfunding)partner VoorJeBuurt!

VoorJeBuurt / Nieuwegein
Via www.voorjebuurt.nl/nieuwegein kan iedereen een crowdfundingcampagne starten. Bij crowdfunding voer je actief campagne in je eigen netwerk om geld, hulp en materiaal in te zamelen voor jouw project. Het Voor je Buurt-team denkt met je mee en geeft je advies over de opzet van je campagne. Men biedt intensieve en individuele begeleiding bij het opzetten ervan, terwijl je bovendien kans maakt op donaties van het VSB Fonds, Rabobank Utrecht en Stichting Doen.

Het werkt heel eenvoudig …
* Stuur een eerste versie van je campagne naar StartEenCampagne. Je komt dan bij het onlineformulier waarop je alle info kwijt kunt die men nodig heeft.
* VoorJeBuurt neemt vervolgens contact met je op en begeleiden je bij het aanscherpen van je campagne. Daarbij bespreekt men ook met je voor welke partnerbijdrage (VSB Fonds, Rabobank Utrecht en Stichting Doen) in aanmerking komt.

Hulp nodig?
Mocht je behoefte hebben om het idee eerst met ons door te spreken dan helpen we je graag. Neem dan gerust gerust contact op met Harry Troelstra, bestuurslid “Projecten & Adviseursbegeleiding”.

Tenslotte … een aantal initiatiefnemers gingen je voor! Kijk eens naar www.voorjebuurt.nl/nieuwegein en onderstaand naar een van de succesvolle voorbeelden/campagnes.

NB. Kijk ook eens naar de manier waarop je het Nieuwegein Fonds zelf kunt steunen.