Om tegemoet te komen aan de verschillende “hulpvragen” is het Nieuwegein Fonds op zoek naar mensen die, als vrijwilliger, de rol van adviseur willen invullen.


Hulpvragen

Onze “klanten” hebben soms behoefte aan specifieke kennis “op maat” op het gebied van vrijwilligersbeleid, financiën, organisatie, etc. of kunnen hulp gebruiken bij het managen van een project of de opstart van een nieuw initiatief.

Netwerk adviseurs
Als je ervaring hebt als adviseur of manager en je wilt bijdragen aan het nog aantrekkelijker en leuker maken van onze stad, meld je dan bij ons aan als vrijwillige adviseur. We bieden je de kans bij te dragen aan bijzondere projecten. Onze adviseurs zijn maatschappelijk betrokken en gemotiveerde vrijwilligers. Zij werken soms alleen en soms met collega-adviseurs en zetten zich graag belangeloos in.

Belangstelling?
Heb je ook belangstelling om deel uit te maken van ons netwerk/team van adviseurs? Stuur een email naar samenwerken@nieuwegeinfonds.nl en we nemen contact met je op. En voor meer informatie of vragen, kun je ook contact opnemen met Harry Troelstra / Bestuurslid Projecten & Adviseurs (06-39607574).

Kijk hier voor meer informatie.